Welkom op de website van Teunie Suijker!!
Wil jij een boekenlegger? Stuur dan een mail naar: teuniesuijker@telfort.nl
Start.

Vrienden van de zee.

Geheimen vd jungle.

Koen & Saar.

Fleur & Luuk.

De Driesprong.

Floortje.

Heart 4 you.

Spanning.

Gastenboek.

Archief gastenboek.

Foto's.

Schoolbezoeken.

Workshop voor kinderen.

Boekbespreking.

Lezing: Vrouwen o...

Wie is Teunie?.

Bestellen.

Kleurplaten.

Teunie Suijker Geneugelijk is geboren op 28 mei 1968 in Krimpen a/d IJssel. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen: Laura (1999), Robert (2001), Wouter (2003) en Ilse (2005).
Teunie Suijker vertelt: “Als kind was ik al bezig met het schrijven van verhaaltjes en gedichten. Met een schrift en een pen ging ik naar mijn kamer of naar de zolder. Dat was mijn domein waar ik me verstopte tussen spullen, dozen en oude koffers. Daar schreef ik spannende verhalen. Nu vind ik het nog heerlijk om spannende boeken te schrijven. Toen ik gestopt ben met werken heb ik een cursus korte verhalen schrijven gevolgd en zo is het echte werk begonnen. Na een aantal lessen was mijn corrector zo enthousiast, dat hij aanraadde om een verhaal op te sturen naar een uitgever. Uiteindelijk werd dit mijn eerste boek: Spanning op de rivier.

Ik hoop dat jullie niet achter de computer kruipen, maar een heerlijk plekje opzoeken om mijn boeken in één adem uit te lezen. Maar ik schrijf niet alleen spannende boeken, ik schrijf ook boeken die echt gebeurd zijn, dingen van alledag, die jullie vast herkennen. Laten jullie mij weten wat je van mijn boeken vindt? Alle reacties zijn hartelijk welkom!