Spreekster

Spreekster

Regelmatig word ik uitgenodigd om presentaties of lezingen te houden over verschillende thema’s. Dit kan zijn op vrouwenochtenden, een vereniging of een ouderenbijeenkomst.

De Bijbelse verhalen door de ogen van Rembrandt.

Aan de hand van een Power Point neem ik jullie mee naar het leven en werk van onze meester schilder Rembrandt. We kijken door zijn ogen en gaan op zoek naar de boodschap in zijn Bijbelse schilderijen. Deze boodschap heeft ons nog veel te zeggen.

Talenten. Op een inspirerende manier neem ik jullie mee op de zoektocht naar uw talenten. Door de voorbeelden die ik vertel, wordt u er bij stil gezet om nadenken over: Wie ben ik als vrouw? Heb ik talenten? Hoe ga ik ermee aan de slag? In mijn lezing zit mijn eigen zoektocht verweven. Er kan gekozen worden om met elkaar verder te praten over het onderwerp door gespreksvragen.