Over mij

Hallo allemaal,

Welkom op mijn website. Graag wil ik vertellen hoe ik tot het schrijven van kinder- en jeugdboeken ben gekomen en het geven van presentaties.

Als kind was ik al bezig met het schrijven van verhaaltjes en gedichten. Met een schrift en een pen ging ik naar de zolder. Daar verstopte ik me tussen dozen en oude koffers. Dit was een prachtige plek om spannende verhalen te schrijven.

Nog steeds schrijf ik graag spannende boeken. In mijn boeken hoop ik kinderen mee te nemen om het verhaal in een adem uit lezen en hun telefoon even vergeten.

Jaren later ben ik een cursus ‘Korte verhalen schrijven’ gaan volgen. Na een aantal lessen was mijn corrector zo enthousiast, dat hij mij aanraadde om een verhaal op te sturen naar een uitgever. Uiteindelijk werd dit mijn eerste boek in 2003: ‘Spanning op de rivier.’

Inmiddels heb ik 27 boeken geschreven. Ook schrijf ik korte verhalen, kerstverhalen en historische verhalen.

Naast het schrijven van boeken geef ik gastlessen op scholen om kinderen enthousiast te maken om te lezen. Daarnaast geef ik presentaties aan volwassen over verschillende onderwerpen, zoals Talenten of over onze meester schilder Rembrandt. We kijken door zijn ogen naar zijn leven en hoe dit invloed heeft gehad op zijn schilderijen.

Als jullie nog meer van mij willen weten, mail me gerust.

Hieronder kunnen jullie mijn personalia vinden: